TJ Van Loco

Contact

Bel ons
Ons maatwerk is de sleutel tot succes van uw graafwerken.

Uw graafwerken op maat als ideale fundering.

Zoekt u betrouwbare vakmannen voor het uitgraven van uw kelder, tunnel of riolering? Wilt u dat de bouwput nauwkeurig wordt gegraven, zodat uw bouwwerk een succes wordt? Dan kunnen wij uw graafwerken nabij Kasterlee tot in de puntjes uitvoeren.

Realiseren van bouwput op maat 

Onze professionele medewerkers zijn gespecialiseerd in het graven van een bouwput. Deze ontgraving is nodig voor het maken van een fundering, kelder, tunnel of riolering. We bepalen de diepte uiterst nauwkeurig en voeren de werken zorgvuldig uit.

We bekijken uw project ter plaatse en garanderen een minutieuze afwerking. Soms kan uw bouwput onder natuurlijk talud worden afgegraven. Indien er echter vlak langs andere gebouwen gebouwd wordt, zullen we langs de randen van de bouwput een grondkerende constructie moeten toepassen.

Professioneel advies 

Het realiseren van uw bouwput in regio Kasterlee vraagt maatwerk. De graafwerken houden veel meer in dan langskomen met een grondverzetmachine. Graag adviseren wij u over onze aanpak waar nodig. Voor, tijdens en na de werken staan we altijd klaar voor uw vragen of problemen. Op die manier garanderen we een duurzaam resultaat naar wens.

Overtuigd? Vraag dan meteen om bijkomende informatie!

Clikc+